دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

روسیه حکم بازداشت این زن اوکراینی را صادر کرد

طبق پایگاه داده وزارت کشور روسیه، نخست‌وزیر پیشین اوکراین یولیا تیموشنکو هم‌اکنون در لیست افراد تحت تعقیب در روسیه قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بولتن وزارت کشور روسیه در خصوص سیاستمدار ۶۳ ساله اوکراینی که هم‌اکنون هدایت حزب اپوزیسیون «میهن» را برعهده دارد و سه بار در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین شرکت کرده است، روز گذشته مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.

طبق این اطلاعات، تیموشنکو، «بر اساس ماده‌ای از قانون کیفری، تحت تعقیب قرار گرفته است»، اما هیچ جزئیات بیشتری ارائه نشده است.

تیموشنکو در سال ۲۰۰۵، پس از هدایت یکسری اعتراضات معروف به «انقلاب نارنجی» در پی اعلام نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۰۴ اوکراین، برای چندین ماه بعنوان نخست‌وزیر اوکراین فعالیت داشت.

در پی انقلاب نارنجی اوکراین در اعتراض به نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین، در نهایت ویکتور یوشچنکو نامزد غرب‌گرا و مورد حمایت ناتو بعنوان رئیس‌جمهور اوکراین برگزیده شد.

تیموشنکو بار دیگر در بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ بعنوان نخست‌وزیر اوکراین روی کار آمد و در آن زمان برای جرایمی، چون فساد و سوء استفاده از قدرت متهم شده بود.

روسیه تعداد زیادی از مقامات اوکراینی را در لیست تحت تعقیب قرار داده و تأکید کرده است که اجازه نخواهد داد جنایات جنگی کی‌یف، از جمله حملات آنها به غیرنظامیان بدون مجازات بماند.

در ماه می، وزارت کشور روسیه، زلنسکی و رئیس‌جمهور پیشین اوکراین پیوتر پروشنکو را در لیست افراد تحت تعقیب قرار داده بود که البته بولتن‌های مربوط به آنها از پایگاه‌های داده در دسترس عموم حذف شد. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار