توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

روسیه حکم بازداشت این زن اوکراینی را صادر کرد

روسیه حکم بازداشت این زن اوکراینی را صادر کرد طبق پایگاه داده وزارت کشور روسیه، نخست‌وزیر پیشین اوکراین یولیا تیموشنکو هم‌اکنون در لیست افراد تحت تعقیب در روسیه قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 08
کد خبر: ۲۴۴۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بولتن وزارت کشور روسیه در خصوص سیاستمدار ۶۳ ساله اوکراینی که هم‌اکنون هدایت حزب اپوزیسیون «میهن» را برعهده دارد و سه بار در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین شرکت کرده است، روز گذشته مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.

طبق این اطلاعات، تیموشنکو، «بر اساس ماده‌ای از قانون کیفری، تحت تعقیب قرار گرفته است»، اما هیچ جزئیات بیشتری ارائه نشده است.

تیموشنکو در سال ۲۰۰۵، پس از هدایت یکسری اعتراضات معروف به «انقلاب نارنجی» در پی اعلام نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۰۴ اوکراین، برای چندین ماه بعنوان نخست‌وزیر اوکراین فعالیت داشت.

در پی انقلاب نارنجی اوکراین در اعتراض به نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری اوکراین، در نهایت ویکتور یوشچنکو نامزد غرب‌گرا و مورد حمایت ناتو بعنوان رئیس‌جمهور اوکراین برگزیده شد.

تیموشنکو بار دیگر در بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ بعنوان نخست‌وزیر اوکراین روی کار آمد و در آن زمان برای جرایمی، چون فساد و سوء استفاده از قدرت متهم شده بود.

روسیه تعداد زیادی از مقامات اوکراینی را در لیست تحت تعقیب قرار داده و تأکید کرده است که اجازه نخواهد داد جنایات جنگی کی‌یف، از جمله حملات آنها به غیرنظامیان بدون مجازات بماند.

در ماه می، وزارت کشور روسیه، زلنسکی و رئیس‌جمهور پیشین اوکراین پیوتر پروشنکو را در لیست افراد تحت تعقیب قرار داده بود که البته بولتن‌های مربوط به آنها از پایگاه‌های داده در دسترس عموم حذف شد. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار